Adfas Advies

Wie zijn wij?

Maak kennis met Adfas Advies. Een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring. Wij bieden flexibele oplossingen voor bijna alle administratieve en fiscale vraagstukken. Door onze persoonlijke benadering bent u verzekerd van optimale aandacht voor uw zaken.

Adfas Advies rekent altijd de juiste prijs voor een opdracht. Dat kunt u dankzij onze ‘doorzichtige’ tariefstructuur eenvoudig controleren. Natuurlijk bent u altijd welkom, maar wenst u voldoende spreektijd dan is het verstandig even van te voren te bellen. Permanente educatie van onze medewerkers zorgt er voor dat wij scherp blijven. De wetgever zit ten slotte niet stil.

Diensten :

Wij staan voor u klaar om u te adviseren. Wij leveren maatwerk voor al uw fiscale en administratieve zorgen en bieden een juiste, speciaal op uw onderneming toegesneden, oplossing.

Voor ondermeer de volgende diensten kunt u bij ons terecht:

Het samenstellen van jaarrekeningen
Alle voorkomende aangiften zoals loonbelasting,
BTW, inkomsten- en vennootschapsbelasting
Complete loonadministratie – Arbeidsovereenkomsten –
Wettelijke regelingen – Employeebenefits
Business-planning – Tax-planning
Fiscale advisering – Administratief advies

Contact:

Wilt u meer van ons weten, of heeft u een vraag? Stuur ons een email-bercicht via info@adfasadvies.nl en stel uw vraag. Kosteloos en geheel vrijblijvend krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord van ons. Even uw gegevens invullen, op verzenden klikken en het is voor elkaar. Natuurlijk kun u ons ook altijd via de telefoon bereiken.

Zeswielen 3
1823 DJ Alkmaar

T +31651761499
E info@adfasadvies.nl